GELECEĞİN SERENA WILLIAMSLARI, FEDERERLERİ, NADALLARI SANDIKLI''DA

GENEL HABERLER

GENEL HABERLER

Haber Analiz: İ. Hakkı Cengiz

SANDIKLI’DA TENİS

İç Ege'nin şirin ilçesi SANDIKLI’da Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı GENÇLİK MERKEZİ var. Burada kapalı spor salonları, Basketbol ve voleybol sahası ve bir de tenis kortu bulunuyor. Kapalı pazar yerinin yanındaki gençlik merkezi oldukça etkin… Bu aşırı sıcakların yaşandığı yaz mevsiminde TENİS KURSU açmış. Katılım gayet iyi. Kursu, Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Spor Bölümü mezunu, tenis antrenörü Hakan Şahin veriyor. Sandıklı’da faal bir tenis kortu görmekten, burada bir tenis antrenörünün bulunmasından, bir tenis kursunun açılmasından ve yüksek bir ilgiyle karşılanmasından büyük sevinç duydum.

Burada kursa katılan gençlerin tenisi seveceklerini, bu harikuladae spora devam edeceklerini ve çok başarılı olacaklarını umuyorum.

Küçücük ülkelerden dünya şampiyonu tenisçiler çıkarken neden bizim büyük ve güzel ülkemizden, şirin Sandıklımızdan da geleceğin Williamsları, Federerleri, Nadalları çıkmasın?

Bu güzide spor dalına önem veren, ilgi gösteren, kurs açan Sandıklı Spor Merkezi'nin başta Müdürü olmak üzere, bütün yöneticilerini tebrik eder, çalışmalarında üstün başarılar dilerim.
Tarih: 22.07.2024 Okunma: 136