BEHEMEHAL YOK EDİLMELİ...

Özgür DENİZ - 14.06.2024

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gündüz kuşağı programlarıyla ilgili olarak konuştu. “Hiç kusura bakmasınlar o yayınlardan hoşlanmıyorum” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu yayınlarda etik değerlerden sapmalar var. Bazı şeyleri herkesin ortasında konuşmamızın ne anlamı var yani. Bunun basın-yayın özgürlüğüyle ne alakası var. Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı’nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı’nın işi. Bizim adımıza kararları mahkemelerimiz veriyor. TV’lerdeki o tür yayınları ben kabul etmiyorum, onlar değer sapması.”

 

 

Evet Sayın Bakan! Yüzde yüz haklı ve hakkaniyetli düşünceler. Acilen neşter vurulmalı ve o yayınlar bir daha dirilemeyecek şekilde yokluğa mahkum edilmelidir. İnsanı, toplumu bozan; değer namına ne varsa tahrif ve tahrip eden, ve dahi çürüten ve kokutan; devlet için netameli mahiyete malik olan; her türlü mikrobu açığa çıkararak zımnen kötülüğe yönlendiren bu iğrenç ötesi programlar acilen behemehal görsel dünyadan fırlatılıp atılmalıdır. Arka planda bu toprağın çocukları için adeta güler yüzlü birer cellada dönüşen ve ruh haritalarını tarumar eden bu muzır programlar devlet eliyle yok edilmelidir ve bir daha farklı versiyonlarla da olsa ekranlara çıkarılmamalıdır. Bin kez söyledik belki ama sakalımız yoktu. Belki sizlerin sözleri nazar-ı dikkate alınır ve gereği yapılır Sayın Bakan. Bu toplumu bozmak için vardır o programlar, kim ne derse desin hakikat budur. Bir iki güler yüz, bir iki toplum için yapılıyormuş gibi sunulan sözde iyilikler arka plandaki devasa tehlikeyi örtmemelidir. Zaten verecekleri zararı verecekleri kadar verdiler, daha fazlasına eyvallah edilmemelidir. Yazık günah bu milletin evlatlarına. Yemin ederim bu iğrenç ötesi programlar bir saniye bile durmamalıdır ekranlarda. Tezgahlarını nasıl işlettiklerini, sessizce nasıl cellatlık yaptıklarını, bozulmayı nasıl tetiklediklerini, mikrobu damarlara inceden nasıl zerkettiklerini yani bunların ruh haritalarını teferruatlı olarak izah ve izhar ederim ama artık eskisi gibi yazmaya varmıyor elimiz. Yorgunluk, bıkkınlık, hükümsüzlük soğutuyor. Devletin bizden daha iyi görmesi, bilmesi gerekir diye düşünüyorum bir de. Ki, görüp biliyordur da zaten. Öyle ya, her şeyi gören, bilen devlet gözünün önündekini mi görüp, bilmeyecek?

Tarih: 14.06.2024 Okunma: 85

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?

İ.Hakkı Cengiz

21.06.2024 - 06:47

Yıllardır, en çok şaşırdığım husus, o programların sabah-akşam iktidarın amiral gemisi kanalında, damadın kanalında yapılması... İktidarın ve ona oy verenlerin de sessiz kalması... Akıl almaz!

Özgür Deniz

21.06.2024 - 11:34

Kesinlikle katılıyorum saygıdeğer paşam saygıdeğer ağabey. Konuşmak hürriyeti önemlidir. Saygılar selamlar.