Robotlar Sahibini Tanıyabilir mi? 4 ve Çocuklarım

Osman YILDIZ - 01.09.2024

Robotlar Sahibini Tanıyabilir mi? 4 ve Çocuklarım

Bu sayfayı açan ve bu satırı okuyan kişi eğer aptal birisi olduğunuza inanıyorsanız boşuna bu satırları okumayınız. Yazılanlar size göre değil.

Yine okuduğunu anlamayan çok basit örnekleri bile algılamakta zorlanan birisi iseniz sizinde okumanıza gerek yok. Zamanınıza yazıktır.

Bu satırları okuyanlardan son bir ricam var.
Eğer elinizle tuttuğunuz nesneleri  bakarak ayırt edebiliyorsanız ve aşağıdaki basit tanımlara evet bu cümle doğrudur diyebiliyorsanız lütfen yazıyı dikkatli olarak okuyunuz. 1-2-3… bizler Dünyanın ADALETLİ bir yer olmasını sağlayabiliriz.

                Basit tanımlar:

Su : 2 hidrojen atomuna 1 oksijenden atomunun bağlanması ile oluştuğu bilimsel olarak iddia edilen fakat kainatta yer altından çıkan veya gökten düşen olmazsa olmazımız bir maddedir.

Ateş : Oksijen ile ahşap veya propan (C3H8) gibi yakıtların arasındaki reaksiyon sonucudur şeklinde bilimsel bir tanım iddiası varsa da havanın bulunduğu ortamda gözlerimizle görebildiğimiz ısı yayan harekettir.

Toprak: Organik madde, mineraller, gazlar, sıvılar ve organizmaların bir karışımıdır şeklinde bilimsel tanım iddiası olsa da her yerde görebildiğimiz hayatımızı idame ettirebilmemiz için muhtaç olduğumuz Dünyanın ana yapısını oluşturan madde.

Canlı: Canlı ya da organizma, biyoloji ve ekolojide fonksiyonlarını yaşama mümkün olduğunca uyum sağlayarak sürdürebilen basit yapı moleküllerinin veya karmaşık organ sistemlerinin bir araya gelmesiyle oluşan varlıklar için kullanılan bir kavramdır şeklinde iddia edilen bir tanım olsa da bize göre hareket kabiliyeti olan varlıklardır.

                Bunları çok daha uzatabiliriz. Bu basit tanımlamalarda sizce de yazılanlar doğru olabilirse lütfen bu yazıyı sonuna kadar okuyup verilen linklerden eski, yazıları da okuyunuz.

                Bu sene “Babalar Günü” 16 Haziran Pazar günüydü.  Aynı zamanda Kurban Bayramının 1. Günüydü o gün.

                En küçüğüm olan ve bugün 18 yaşına girmiş olan kızım dahil 6 çocuğum babalarının olduğunu hatırlamadı veya hatırladığı halde babalarıyla paylaşmaya cesaret edemediler.

Bugün Dünya barış günü ve aynı zamanda benim babamın vefat günü.

                Nedeni,  babalarının masal bile sayılamayacak palavralar karşısında KRAL ÇIPLAK diye bağıran bir deli olması olabilir.

Buradan sonra yazdıklarımı sildim. Çünkü diğer yazıları okumamış birisi için çok anlamsız kalacaktı yazılar. Bu nedenle aşağıya 6 adet daha önce yazdığım yazının bağlantısını koyuyorum.

Gerçekten 4 basit tanımda benimle aynı fikirde olan ve yorumla ben okumak istiyorum diyen en az 10 kişi çıkacak olursa acaba mı diyerek yazdıklarımı yayınlayacağım. Çıkmazsa bir şey yok.

1.        Yazı bağlantısı https://www.genelhaberler.com/kose/oku/6515  

2.        Yazı bağlantısı https://www.genelhaberler.com/kose/oku/6532

3.        Yazı bağlantısı https://www.genelhaberler.com/kose/oku/6670

4.        Yazı bağlantısı https://www.genelhaberler.com/kose/oku/7800

5.        Yazı bağlantısı https://www.genelhaberler.com/kose/oku/7883

6.        Yazı bağlantısı https://www.genelhaberler.com/kose/oku/7948

 

Lütfen yazıları okursanız ve kendinize güveniyorsanız bunu yorum olarak paylaşınız.

Saygılarımla

 

 

Tarih: 01.09.2024 Okunma: 183

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?

İ.Hakkı Cengiz

01.09.2024 - 21:54

Bağlantısını verdiğiniz yazıların beşini daha önce okudum. Şimdi tekrar okudum. Okumadığım yazıyı da şimdi okumuş oldum. Bugünkü yazıyla birlikte değerlendirince, aklıma pek çok soru takılıyor... Bence en önemli olanı sorayım: Ak Parti''nin sağlam bir felsefesi, bir davası var mı? Din ve İslam hakkındaki görüşü, sizin görüşlerinize uyuyor mu? Gördüğüm kadarıyla, siz, en azından "Hamas''ın şehitlik anlayışını" sorguluyorsunuz, Ak Parti (gerçek bir Ak partili) bunu yapabilir mi? Diyanet''in görüşleriyle Ak Parti''nin din hakkındaki görüşleri çelişiyor mu? Çelişiyorsa, neden hiçbir Ak Partili Diyanet''i eleştirmiyor? Bana, iki kurum arasında hiçbir görüş ayrılığı yok gibi geliyor? Yazıda sorduğunuz soruya gelince, tabii ki yazdıklarınızı okumak isterim. Selâmlar...

Osman Yıldız

02.09.2024 - 03:41

İsmail bey Akparti aslında ilgi alanımın dışında. Fakat yine de cevap vereyim. Sayın Cumhurbaşkanmızla aynı eğitimleri görmüş bir kişiyim. Ne düşündüğünü çok iyi tahmin edebiliyorum. Gerçekte dinle islamla Akpartinin her hangi bir alakası yok. Dünya üzerinde din veya x görüşler adına yapılan bütün uygulamalar bireylerin çıkarları doğrultusunda şekilleniyor. Bireylerin tam anlamı ile mensup olduklarını iddia ettiği her neyse sadece kendi çıkarlarına uygun olduğu müddetçe doğrudur. Asıl anlaşılması gereken nokta burası. Dünyada ve doğal olarak Ülkemizde de saçma sapan bir kısır döngü var. Bütüne bakarsanız bunu görebilirsiniz. Saygılarımla